Ergonomisk hovedpude.

Vores mission

"Sammen gør vi din søvn og verden til et bedre sted. En nat af gangen."

Vi lever i dag i en verden, hvor prioriteten af søvn ofte bliver nedgraderet til fordel for deadlines eller sen aften underholdning. Det ønsker vi at lave om på - nu er tiden inde til at gå i seng. Hos Copenhagen Sleep Company, tror vi nemlig på, at en god nats søvn er fundamentet til vores fysiske og mentale velvære.

Vores mission er ikke blot at hjælpe dig med at sove men også at få en søvn af bedre kvalitet. For når du sover godt, har du det godt og det giver overskud til at gøre noget godt. Vi ønsker at starte disse ringe i vandet, og det er derfor vores mission at hjælpe dig med at få en bedre søvn.

JasperArt_2023-08-01_11.18.25_upscaled.jpg__PID:097f01ad-d061-4b7c-8062-7c688cecacbc

Vores produkter

Copenhagen Sleep Company er et brand indenfor søvn og velvære. Vi ønsker at bidrage til søvnmarkedet på en ny måde, hvor du ikke behøver at investere i en ny dyr seng for at sove godt. Inspireret af søvneksperter og skandinavisk æstetik, bestræber vi os på at skabe luksuriøse søvnløsninger, der forener kvalitet, komfort og funktionalitet indenfor ethvert budget. Vores andet mål er så vidt muligt at gøre vores sortiment økologisk og bæredygtigt for at give dig en endnu bedre kvalitet og sikre klimaet.

Vi ved, at alles vej til god søvn er forskellig. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger - fra kropspleje og aromaterapi til sovemasker, terapilamper og mere. Vi hjælper dig gerne med at finde det, der er det rigtige for dig.

Vores historie

Tak for din interesse. Vi hedder Louise og Troels, mødtes i København og blev gode venner grundet vores fælles interesse for sundhed og velvære.

Vi har selv mærket, hvordan søvn af god kvalitet, gør en forskel i din hverdag. For findes der en bedre følelse end en god én af slagsen? Og en værre følelse, når man så gerne vil sove, men i stedet ligger og vender og drejer sig uroligt hele natten? Sidste scenarie var hverdag i mange år for Louise, der fik store søvnproblemer allerede som 13-årig. Louise er i dag 29 år og en hel del klogere på søvn efter at foretaget store mængder research og have prøvet alverdens søvnløsninger.

Vi er passionerede omkring at dele denne viden og tilbyde dig gode søvnprodukter, der støtter op om den, så du kan sove godt igen.