Bedste sovemaske

Hvorfor en sovemaske er den bedste og billigste vej til en god søvn

Lys er et godt bud på den største synder, når det kommer til søvnproblemer i vores moderne verden. Men langt henad vejen, kan det problem løses med noget så simpelt som en sovemaske.

Hvis du læser med her, så er der nok en god chance for, at du er én af dem, der har valgt at prioritere den gode søvn. Og det skal du være glad for og stolt af, for en god søvn har ekstremt meget at gøre med, hvordan du har det fysisk og mentalt på den korte bane – og hvor syg eller rask du kommer til at være på den lange bane.

Men vi har ikke nødvendigvis gjort det nemt for os selv med den måde, vi har indrettet vores liv på med stærkt lys fra lamper og også vores seneste ’påfund’ med tablets og smartphones. Og en sovemaske kan ikke stå alene som den perfekte løsning, hvis du ’dummer’ dig lige op til sengetid ved at udsætte dig selv for skarpt lys fra ovenstående de sidste par timer op til sengetid. Kan du ikke lade være med det, så på med bluelight briller.

En sovemaske er dog en kæmpe hjælp, når det skal være helt mørkt i dit soveværelse. Og det gør rent faktisk en kæmpe forskel, at det er helt mørkt. Problemet er bare at uden en sovemaske, så vil lyset, der slipper igennem dørkarmen og lyset, der slipper forbi selv de gode gardiner resultere i, at det ikke er helt mørkt, som i det totale blackout, der faktisk skal til for at sikre en optimal søvn. En sovemaske er løsningen på det problem.

En sovemaske kan dog i værste fald også være et irriterende element. Mange kan nok nikke genkendende til, at en sovemaske kan genere, gå i stykker efter få måneder eller ganske enkelt ikke virke efter hensigten. Vi satte os for at løse alle tre problemstillinger med vores sovemaske og synes vitterligt, vi kan præsentere den bedste sovemaske på markedet i form af vores Bomuldssky Sovemaske.

Og rent faktisk er det ikke længere kun os selv, der synes, vi har den bedste sovemaske. Vi har i skrivende stund fået 15 anmeldelser på Trustpilot på vores Bomuldssky Sovemaske – alle sammen femstjernede. Og ugentligt får vi også mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder på email.

Det som vores Bomuldssky Sovemaske gør bedre end andre sovemasker på markedet er, at den er utrolig dejlig at have på. Man glæder sig ligefrem til at få den på. Mange melder også tilbage, at de falder til ro, så snart de tager deres Bomuldssky Sovemaske på, og at det hjælper dem med indsovningen. Men ikke alene er den dejligt at få på. Man mærker nærmest heller ikke, at man har den på ligegyldigt, hvordan man vender og drejer sig, fordi den simpelthen er så blød. Det er dermed ikke en tilfældighed, at vores bedst sælgende sovemaske for ”Bomuldssky Sovemaske.”

Derudover er vores Bomuldssky Sovemaske også helt i top, når det kommer til at opnå fuld mørkelægning. Derudover er den ikke til at slide op.

Her er, hvad nogle af vores kunder har sagt om vores Bomuldssky Sovemaske på Trustpilot:

Randi: ” Det var en gave til min kæreste som er meget lysfølsom og bruger maske og puder over øjnene.
Han siger at det er sen absolut bedste maske han nogensinde har prøvet.”

Bjarke: ”Virkelig god platform og service!
Sovemasken levede op til det beskrevne og er hammer lækker at have på!
Dag til dag levering - alt spiller max.”

Lena: ” Sovemasken præcis som beskrevet og blev lynhurtigt leveret. Jeg er meget tilfreds.

Katja: ”Jeg elsker, elsker, elsker min sovemaske.”

Tanja: ” Rigtig god og hurtig service
Sovemasken er fuldstændig som beskrevet og er meget tilfreds med købet.”

Tilbage til blog